Сіро.Сумно.
Холодно. Безлюдно.
Як в пустелі
серед люду.
Як у морі
без човна.
Світ навколо,
а я одна.
Він великий,
а я мала.
Не поробиш
з цим нічого.
Але я знаю
знайду я човен.
Серед хмар і бурі
знайду надію,
свою я мрію.
І тоді небо стане голубим,
А сум і холод
обернеться в сірий дим.
Хоч не зразу
все це буде,
але я вірю
знайду свою я мрію,
бо на це маю я надію.