…..ти показав мені як народжується любов, і як вона розбивається об холодний лід…..ти показав як з’являються почуття, але так і не сказав як від них втікти…ти показав мені щастя і забрав його в мене…ти відкрив мені очі і назавжди лишив мене сліпою…ти зумів подарувати радість, але вона зникла разом з тобою…ти подарував мені насолоду, але я цього більш ніколи не відчую…ти дав можливість кохати, але не дав відчути себе коханою…. Тепер скажи ти дарунок долі, чи прокляття???? Посвячується…