Цейвірш не для всіх... Багатьом він не сподобається.
Це розповідь про штуку,
Що рятувала всіх.
Рятує вона й зараз
Дорослих і малих.
Вона така цікава
І кнопочка там є
Коли хтось натискає
Вода тече, тече.
А ще там є сидіння,
На ньому всі сидять,
Багато хто не хоче,
Тоді вони стоять.
Казати можна багато.
Краще побачити,
А так,, як всі її бачили.
ТО вірш читати не обов'язково)