З Новим роком, з Василем, я вас, вітаю! ( засівання)
Сію, вію, посіваю,
З Новим роком, з Василем, я вас, вітаю,
Щастя і здоров'я навіваю,
На родину любов і злагоду посилаю,
Щоб кохання творило чудеса,
А душа в гармонії цвіла.
Як журавлик в небі курличе,
Свою журавку до себе кличе,
Так, щоб і чоловік свою дружину зазивав
До своїх ніжних обіймів і цілував.
Як журавлі гніздечко своє містять,
Лозинку до лозинки складають-тиснуть,
Так щоб і у вашій родині,
Збиралися "зелені" і гривні,
Клалася грошинка до грошинки,
Цеглинка до цеглинки
І дім будувався, і квартира купувалася,
І сімейне гніздечко розвивалося.
Як журавлі викохують своїх журавлят,
Так і ви дбайте про своїх малят,
Нехай в любові і добрі зростають вони,
Тільки радість приносять батькам своїм.
А коли зростуть і вилетять діти у путь,
Не держіть їх, нехай летять...Шлях свій шукають,
Професію здобувають, себе розвивають,
Україну, свою батьківщину розбудовують,
Від наруги і свавілля її врятовують,
Вам допомагають і ... кохають.
Сію, вію, посіваю,
Жито- пшеницю розкидаю,
Щастя, здоров'я і любов навіваю,
Добробут у ваші сім'ї посилаю,
Нехай він примножується і розквітає,
З Новим роком, з Василем, я вас, вітаю!