Казка про дівчину-пташку ( Балашевській Інні присвячую…. )
Жила -була дівчинка…
Була вона ніжна.....як ранкова роса степова.....очі були прекрасні як небо, як зорі нічні і була у неї мрія ....дивна мрія стати птахом ,щоб торкатися крилами хмар.....вдихати небесну синь,милувaтись СОНЦЕМ,обіймати собою ВСЕСВІТ...бути частиною його Краси,його безмежжя і величі.
І ПОЧУВ Господь бажання красуні -здійснив її мрію зробив її птахом.....голубкою білою....І відтоді живе вона в небесах, разом з вітром І СОНЦЕМ,а на Землі лишились існувати усі ті, для кого Вона була земним чудом ,частинкою неба найяскравішою зіркою ГаЛактики ще тоді ....коли голубка була звичайною земною дівчиною....
21 січня 2011