..До міста Ніхто вже зачинені двері
Й ніщо не побачить страждання й жагу..
Благання і докір в людськім інтере*єрі
Сплелись воєдино у вічність крихку..
На вікнах вінки, що сповідують душі
І ланцюги, що танцюють танок.
Все місто померло й спалити я мушу
Усе, що нагадує вічності рок..
Спустошені вулиці, будинки безликі..
Вже сірість малює епоху нову..
Ніким не обійнята янгольська дикість
Танцює на лезі з язиками вогню..
До міста Ніхто вже зачинені двері
Та я можу линути туди хоч у снах!!
Бенкет розгорнувся в придворній капелі
Пекельного замку, що весь в образАх..
Петлю між реальністю й дійсністю знято,
Капкан підловив плутанину століть..
Обіцянку в міста і Темряви взято –
Для Сірості й Сліз тут немає вже місць..
Ніким не покинуте місто Ніхто..
Ніяка сторожа його не вартує..
Міцний екіпаж зруйнувало перо,
Що творить надію і замки із миру..