Багато часу провели ми разом,
Багато зим і весен відійшло.
Та залишився ти чарівним птахом,
Котрий дарує ніжність і тепло.
І знову ніч з тобою в нас минула,
І день залишився позаду теж.
Я у думках удаль летіла,
До незораних поміж нами меж.
Ти був для мене лебедем кохання,
Пухнастою хмаринкою дощу.
Було в нас все: і зустрічі й чекання,
Колись тебе любила і тепер люблю.