Чарівні ті слова, які звучать уголос,
І линуть від душі в зелену синь дібров.
Вони чарують серце і знімають втому,
Благословляють щиро на віру і любов.
Безмежне і чарівне, яке ніколи зроду,
Не губиться у літах і грозових дощах,
Виразне і правдиве, мрійливе і казкове,
Яке лунає дзвінко у теплих, ніжних снах.
Чарівні ті слова, які ідуть від серця,
Від мами чує їх і вимовля дитя.
Вони дають наснагу й силу,
Породжують нове життя.