Ой, погляньте, добрі люди,
На лани і кручі!..
Розповзлися там усюди
Прихвостні повзучі,
Посідали і жирують
Ненаситні клани,
На святій землі будують
Золоті паркани
Від такого «царювання»
Псевдослуг народних
Маємо одні страждання,
Згодні чи не згодні?
А вони до церкви ходять,
Хрестяться так слушно,
Й далі справу свою роблять...
Щось на серці душно -
Калатає в грудях сильно,
Виганяє в муках
Думку про країну вільну,
Щоб росли онуки,
Працювали чесно й гідно,
У достатку жили
На Вкраїні твоїй рідній
Ой, Кобзаре милий!
То ж погляньте, люди добрі,
На лани і кручі, -
Як занедбана країна
І Дніпро співучий!
Верболози більш не в'ються,
Бо солоні води,
То народні сльози ллються
І нема свободи...
18.02.2011
Згодні люди, чи не згодні -
владі наплювати!
Нас ці вибранці народні
будуть драти й драти...
Гине ненька! Що робити,
щоб уникнуть того?!
Треба їм труну зробити,
й хреста...Золотого...
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00