Забуто ім'я, забуті слова.
Ім'я нове і нова мова.
Як дума? - в ній знов зима,
Немає аркуша й пера.
Ти не відомий, твоя збірка не відома
І у житті стоїть одвічна кома.
Історія давно знайома:
Ти у в'язниці, проте думка завжди вдома.
Не треба тобі аркуша й пера,
Адже без них ти твориш чудеса.
Дороги іншої в тебе нема,
Немає іншого життя.
Проживеш його і згодом прийде та весна,
Вічно житимуть твої слова,
Бо ти поет і в цьому твоя краса,
Сила незбагнена і проста.