Нічним ореолом вдихаючи бриз
Міряю ніжність небесних коханців
Поглядом серця на зорей каприз
Тану мов день у полум'ї танців
Злітаючи трепетним помахом рук
У далеч райсько-фруктових талантів
Сплітаю небесних садів перегук
У сяйві молочних шляхів-екскурсантів
Всесвіту тайни малюють безкрайність
Вічністю істин космічних світил
Позичу в гігантів орбіт життєдайність
І рину в галактику зоряних крил