Скільки занедбано блокнотів
Нерівним почерком.
Печаттю різного чорнила .
Скільки занедбано невинних слів
Заплетених в суцвіття фраз.
Тих що я в очі говорить несміла.
Скільки занедбано ночей
Чогось безсонних
Світлих та тремтливих.
Скільки занедбано нових ідей
Недопрацьованих
В руках невмілих .