Здається мене тут нема...
здається хтось ввимкнув світло..
а може мене хтось спіймав?
Чи ніжки об мене витер?-
так думав маленький мураха,
він знав, що він меньший у світі,
найменьший, з я ких є комаха,
Він знає не довго ще жити...
злякавсь не на жарт наш мураха,
кричав,але ж хто його чує?
то ж він в світі меньший комаха,
один собі світом простує.
Як раптом - виходить з пітьми-
як добре! Живий і здоровий!!!!!
запутався тими плітьми,
зійшов він всього лиш з дороги...