Ти знищиш світ лише відкривши очі,
Від погляду твого згорить земля.
Колись це Ностардамус напророчив,
А розгадать пророцтво зміг лиш я.
Цієї сили ти не розумієш,
І помирають всі під поглядом твоїм.
Дізнатися б, про що ти зараз мрієш -
Я б втілити в життя б усе зумів.
Хай навіть вибухне усе навколо тебе -
Та я давно став жертвою номер один
І прошу, не летить хай дух мій в небо -
З собою наодинці подаруй кілька годин.
13.03.2010