Тиха ніч.
Усе заснуло:
І щастя з горем,
І радість, і журба.
І лиш одна вона не спить,
Гріє серце кожну мить.
Моя надія серце не покинь,
Бо мого життя тепер ти тінь.
І сил нема вперед йти
І лиш одно-єдина ти
Даєш сили у боротьбі
За майбутнє, за почуття,
За право на щастя, на життя.