(Рекомендую читати у синхроні з музикою)
1.Ми в серці маємо Батьківщину
Козацьку силу нашу билинну.
Слава Святій Україні!
Героям слава й хвала!
Єднаймось, браття,
В своїй Батьківщині,
Чекають славні нас діла!
Приспів 1
Житнєє поле і блакитне небо:
Славетний край, моя земля. (Україна!)
Мудрість билинна - ненька Україна
Зорею нам з Небес сія.
(Слава Вкраїні! Героям Слава!)
2.Прокинься прошу, о Україно!
І дай нам силу свою нестримну,
Мудрість твою нездоланну,
Волю і Славу Святу.
Несімо ми у серцях кришталевих
Спасенну Заповідь й мету!
Приспів 2
Житнєє поле і блакитне небо:
Славетний край, моя земля. (Україна!)
Іншої долі і землі не треба нам,
З тобою ми, моя земля.
3.Ми прагнем жити і творити
Як вчать Шевченка заповіти.
Ми твої віддані діти,
Маємо долю ясну.
Усі незгоди завжди подолаєм,
Бо віру маємо одну.
Приспів 3
Житнєє поле і блакитне небо:
Два кольори мого життя. (Священний Прапор)
Найвище щастя - для тебе служити:
Вітчизна наша (Зорею нам з Небес сія).
Coda:
Софії мудрість. Вітчизни слава.
Зорею нам сія.
- - - - - - - - -
Героям слава!