За що тебе я , особисто, поважаю.
За чуйність, чемність, щедрість, доброту.
За те що у біді не кинеш, добре знаю,
А ще за твою душу золоту.
За те, що тобі роки не завада,
За те, що в радості і в горі – друг,
За те, що пісня у житті твоїм, розрада,
За те, що маєш сильну волю й дух.
За те, що у тяжку, для нас усіх годину,.
В своєму не ховаєшся кутку.
За те, що любиш рідну Україну,
Що не сидиш, як інші, в холодку.
Упевнений, не скажеш ти, що хата з краю,
На допомогу знаю що прийдеш
А ще тебе , мій друже, щиро поважаю,
Що ти не тліючи – палаючи живеш.
Рада за вас, Євгене, що у вас є такий друг.. Хай вам щастить!
З повагою -Надія.
evgen відповів на коментар Н-А-Д-І-Я, 20.05.2017 - 21:55
Доброго здоров'я Надіє. Якось пропустив Ваш коментар, та вже вибачайте. Спасибі Вам що заглядаєте на мою сторіночку. а мій справжній друг уже вісім років як помер. Справжній був , а це моє прощальне слово.http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=252147
Щиро. Дружба-це велике благо і його треба цінувати.В мене теж є вірш з такою назвою.На мою думку,дружба відіграє в нашому житті таку ж важливу роль,як і кохання.
Мені писав один автор, що я помічаю всі
його помилки, бо маю дуже великі окуляри
(на колишньому фото). То я надів маленькі, але все-таки помітив, що перед двома "що" немає ком. Це жарт.
євген уткін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00