І
Назви мене коханою.
Лиш серцем слова шепочи.
Назви повік бажаною…
Лише говори…Не мовчи!
Мов мені: ”Будь Єдиною,.
Любове пресвітла моя.
Будь мрією журавлиною,
Що біля серця кружля.”
ІІ
Вмиваєш словами пресвітлими,
А їх – гомінка течія.
Назвеш мене й казкою світлою,
Та тільки не скажеш: “Моя”.