Остання хвилина, ти зараз підеш
І уже не вернешся ніколи
А я намагаюся віднайти ще слова,
Щоб побути лиш хвилинку з тобою.
Так тихо впустив мою руку
Тіло моє затремтіло
В кімнаті самотньо, ні звуку
Просто щасливою бути хотіла.
Останній раз заглянула в очі
Такі самі прекрасні, самі красиві
Без тебе нічого не хочу
І жити немає вже сили.
На щоці заблищала сльоза,
І в тишині раптом почулось
Твоє останнєє слово:"Прощай"
А щастя... Воно не вернулось.
Здається... Пробачила б все
Аби тільки ти повернувся
Аби поряд забилося серце твоє
Самотньо і страшно... про мене забувся.
Ми так довго все це творили
Будували всі наші мрії
Та напевно просто забули
Про те чого насправді хотіли.