Люблю тебе, хоч і не вірю
Що разом будемо ще ми
Ти та одна , одна єдина,
Яку я буду все любить,
Тобі я дарував ці квіти ,
Які приймала завжди ти,
Бува мені уже здавалось,
Що я подобаюсь тобі,
Але не сталось як хотілось,
З тобою попрощались ми ,
Ти кажеш що найшла любов,
Хоча не віриться мені, що ти і іншого
Не зрадиш, бо ти не віриш в почуття,
Ти думаєш, що це забава,
Хоч це не так , та що тепер,
Коли свіча життя погасла,
Ти будь щасливою тепер…