Ще Дух Святий не щез,
На вівтарі пожертви,
Вже Божий Син воскрес,
Воскрес із мертвих.
Слова недільних мес
В Євангеліє не стерти,
Воскрес Христос, воскрес,
Воскрес із мертвих.
Від Господа чудес
Чекаємо уперто,
Вже котрий раз воскрес
Христос із мертвих.
І дзвонять з під небес,
Несуть в словах відвертих:
Ісус Христос воскрес,
Воскрес із мертвих.