писати потрібно лише у кав'ярнях
на білих серветках, ніжних.
щоб болю не стало, а був тільки запах
памяті про колишнє.
мовчати потрібно лише про справжнє
у серце його приховуючи
про те, що всю ніч твою душу дражнить
потроху її відновлюючи.
кохати потрібно лише надійних
шалених, що бачили небо
тих, в кому серце, мов божевільне
танцює в розмові до тебе
не існувати потрібно а жити,
ходячи вічно по краю.
та як мені все це собі пояснити.
не знаю, не знаю.