Розгубленим погляд твій здавався,
Випадковою зустріч важко назвати,
В тандемі з музикою серця дістався,
Не можу привести душу до ладу.
Простягнув руку й торкнувся,
Задихнулась запахом твого тіла,
В тепло і ніжність мою окунувся
Кожна секунда у вічності жила.
І волю ночі ні з чим не зрівняти
І дим, хвилювання, перехрещення пальців,
Віддавала себе наскільки могла віддати,
Життя дало шанс і ми його бранці.
Примарного зв'язку сліди спалила
Все як і завжди у руках долі
Тобі, частинку себе залишила,
Давай якось жити поволі........ :(