Усі так ХОЧУТЬ все на світі,
Простими бути як всі діти.
Забути про відповідальність.
А інколи і про моральність.
Всі купу щастя ХОЧУть мати.
І кожен день щось купувати.
Бути успішними й крутими.
І завжди їсти мандарини.
Але якщо їх завжди їсти,
То може швидко це набристи.