Двадцять чотири плюс АРК,
мабуть кожен знає їх назви,
але інших міст доля гірка.
Приміром половина згадає область Криворізьку,
або ж заплутається в центрі Закарпаття.
Додамо диму в географічне багаття.
Нижче два з половиною десятки міст
їх скромні імена затьмарені величними,
давайте помандруємо висотами предвічними.
Ковель - Дубно та Бердичів,
Фастів - Ніжин - Конотоп
Лозова - Свердловськ - Артемівськ
Мелітополь - Борислав - Джанкой
Вознесенськ -Котовськ і Хмільник
Кіцман - Коломия й Хуст
Стрий - Теребовля - Славута
Сміла - Лубни - Павлоград та Світловодськ
Можна й по-іншому розтавити вокзали і мости,
але ж найкраще там, де проживаєш ти.
І яким би не був за чисельністю населений пункт,
проведи яскраво свій життєвий путь.