я хочу вже забути цю холодну осінь,
нехай весна керує моїм тілом.
я хочу вже забути ці солоні сльози,
любов пройшла, от в чому було діло.
та не лише мені знайомі ці слова:
"пробач за біль і не тримай образи..."
колись була кохана, а тепер одна.
твоя любов - була порожні фрази.
ти не даруй більше мені троянд,
а втім, даруй, я їх ніколи не любила,
хоч і коротке їх квітковеє життя,
але вони до крові аж подерли моє тіло.
а знаєш, я не думала про це колись,
але тепер я точно зрозуміла.
твоя любов немов шипи троянд,
назавжди залишила рани на моєму тілі...