знаєш, не варто...не буде більше зустрічей і ніжності, не буде дзвінків..не варто!
я повертатимусь до тебе...часто...
повертатимусь в своїх снах, повертатимусь під ту пісню...засинаючи під колискову...
гуляючи під літнім дощем я згадуватиму той час, де нам було добре...повертатимусь в ті теплі вечори, де жила тобою...
повертатимусь так мимоволі і ненадовго...але ніколи не вернусь. не вернусь до тебе!
що змінилось..? та все крім моїх почуттів..
не хочу більше боятись...боятись втратити те, що люблю. не хочу кожен раз шукати докази і факти щирості...не хочу.
та знай, тоді мені було добре, справді добре...дякую за ті дні і посмішку.
просто пам'ятай, що була в твоєму життя така от дівчина, просто пам'ятай, як ми сміялись...
не питай чому...не вернусь! але повертатимусь...не до тебе, а в спогади...