сьогодні стомився
лежати під небом
стирати із серця
всі фільми про тебе
приймати без пауз
заслуханий хаус
засушені трави
НЕ ЗНАЮ ДЕ СОНЦЕ
(Олег Каданов)
сигарети – сьогодні червоні
онлайн-радіо – нехай диско
...знаю для тебе став фоном
причин напевно чимала низка
хронічна злість на мобільний
гудки не закінчуються «алло»
очі байдужі до фільмів
а мрії втрачають тепло
01.06.2011.