У тестя зять питає звично,
Бо в тестя мудра голова,
- Теоретично і практично,
Що означають ці слова.
- Скажу тобі я дуже точно,
Науку цю запам’ятай.
Продемонструю ще й наочно,
Іди жінок , сюди, гукай.
Спитаєм старшу, для початку,
- Скажи Марусю – так чи ні,
Як доларів дадуть тридцятку,
Чи зрадила б тоді мені.
- Та пізно вже, не ті роки.
- Вже терпнуть руки, тягне спину,
А так, можливо, залюбки
Купили б легкову машину.
Аналогічне запитання,
Молодшій по цій самій суті,
- Чи зрадила б, своє, кохання,
Якщо заплатять у валюті?
А молодиця з роду з віку,
Лукавить та брехать не звикла,
- Купила б каже чоловіку,
За ту валюту, мотоцикла.
Так от синок .Теоретично
У нас достаток – ми багаті.
На практиці ж, або фактично,
Повії дві, у нашій, хаті.