Це сталося тоді....коли небо вибухало нейвірною свіжістю.І вони(а їх було двоє) могли дихати і мріяти
про майбутнє.Рахувати банкноти старих американських людей,що на той час було дуже модним.Вони вірили в завтрашній день,і знали,що якщо ця дурна кицька господаря не переверне акваріум,то вони залишаться живі.Боні і Клайд. Акваріумні рибки!!!