Сп*янілі люди,вже лягайте спати.
Нема чого вам тинятись, заходьте вже до хати.
Вам хочеться зірки порахувати?
Кудись Вас тягне мандрувати?
Які там в хрена сигарети!
Вже скоро ранок, а ви іще кудись бредете.
Ви перший раз побачили весну,
І вам від того не до сну?
Відверто почуття відкрились?
І ви від того так напились?
Вам необхідний ще ковток вина?
І ще для щастя сигарета хоч одна?
Вам хочеться на лавочці сидіти?
Ви певно те забули,що у Вас є діти
І що батьки у Вас старенькі,
І Ви вже зовсім не маленькі?
Якщо все так, то молоко Вам треба пити,
Щоби ночами не блудити.
Дуже гарно підмічено. Увесь час мене дивують люди, яких як тільки трохи випють, зразу тягне на якісь пригоди і вони ніяк не можуть заспокоїтись поки не знайдуть їх на свою за...