Канони, закони, банальність, стигмати,
Епітет, метафора, вислів крилатий –
Усе це будує реальність нову,
Ти – вірш, ну а я це ПОЕЗІЯ зву..
Летиш за нестримним стражденним пегасом,
Щоб бути з собою і всесвітом разом
І критику хочеш почути нову,
Ти – захват, а я це ЗАЗДРІСТЮ зву..
Слова викривляєш в невидимі фрази,
Щоб бачити сонце безкриле у вазі,
Ти хочеш створити війну світову,
Ти – мрія, а я це РЕАЛЬНІСТЬ зову..
Під небом презирство і сміх всіх чекає,
Але що бог хоче, він сам то й не знає..
Так хочеться маску спалити мою,
Ти стандартом, а я це ПРОКЛЯТТЯМ зову..
В молитвах-проханнях душа потопає,
Від князя Пітьми все спасіння чекає,
Та Янгол ховає духовну красу,
Ти гріх, ну а я це СПОКУСОЮ зву..