«Синочку, зернятко маленьке!»
( Окрилена)
«У обіймах батьківських щодень прокидалось дитя,
і за щиру любов дарувало подяку очима.»
( Тарас Слобода)
«Я все зроблю, щоб ти не знав біди",
(Дід)
"Мій любий сину, зоряний світанку"....
(Тамара Шкіндер (Серафима)
Мій сину, ти зростатимеш в любові,
а я тобі завжди плече підставлю,
і мамині таємні колискові,
своїм тремтінням голосу розбавлю.
Навчу тебе любити Батьківщину,
безкрайність неба і води студеність.
Тараса й Лесю. Мову солов’їну,
і даль зірок, і серця незбагненність.
Для тебе, сину, покажу початок
весни, трави і марева на сході,
і навіть те, де хочеться кричати,
бо совість, сину, вже давно не в моді.
Мій любий сину. Все у тебе буде:
і щирість в серці, і тепло в долонях.
Дай Боже, тобі вирости між люди
То й в тебе буде син, неначе сонях…
Спи, мій синочку, твої дивні мрії,
Сон біля тебе в торбину складав.
Це уривок з мого вірша. Колись давно написала для свого синочка. У вас, Михайле, хороші вірші.
ПЛОСКОВІТОВ МИХАЙЛО!
Боброго вечора! Чи отримали Ви наш лист?
Зайдіть будь - ласка на Вашу поштову скриньку і дайте нам конкретну відповідь.
З пов. Валерій Костянтинович. grifer5223@yandex.ru