Я чую поклик моря,
Я чую його крик.
Вода біжить потоком,
Потоком вічний мук.
Так тягне у ту синю
Бездонну далечінь,
А я всього ж людина,
А не морський прибій.
Так хочеться відчути
Свободу вічну ту,
Яку дарує море
За безсмертну душу людську.
Ти вибір свій зробив,
А я і ще вагаюсь,
Я чую моря поклик,
Та мабуть, я зостанусь.