курсор стира закреслені рядки
і файли надсилаються в корзину
так легко від проблем піти
хоч вони дивляться у спину.
та пам*ять диску це не пам*ять мрій
і спогади не записати в байтах
і кожен свій вже знов чужий
цей текст не має копірайту.
цей текст так просто не зітреться
він може мучити ночами
в глухий куток собі заб*ється
та не розлучиться із вами.
у сні прийде, у виді де жа вю
і знову нагадає про минуле
Сізіф із виглядом Камю
абсурд...він вирветься куди б ми не замкнули.
8/07/2011 0:32