малюй на склі...забуть про наше літо.
бутон кохання, невстигши розцвісти - зів"яв.
не муч її, бо серце вже її розбито,
щасливим вже не буде ваш фінал...
малюй на склі...вчорашні сни забулись
і знов повірила вона, але не у твої слова.
старі страждання, що були в її житті забулись
з"явилося нове кохання і щаслива є вона!
малюй на склі...тобі нічого більш не залишилось,
холодне скло, останній спогад про її любов.
акорди літа в твоїх вітражах втопились,
але її назад, ти не повернеш більше знов...