Причина буйства є шалений вітер,
А дощ смирінню вчив його.
Розквітнуть завтра нові квіти,
Зігріє душу погляд за вікном.
Відступить сум і сонячне світання,
Розтелить проміні своїх долонь.
Прийдуть і розуміння і кохання,
В обіймах почуттів, вогонь.
07.07.2011 р.