Ти спогадом до мене приходиш уві сні,
А я не хочу вранці просинатись
Бо сльози плинуть по щоці рясні,
А у душі так хочеться сміятись.
Твої палкі прекрасні очі закохали
Вони найкращі серед всіх,
Тієї ночі чистотою так палали
Закривши очі бачу тільки їх.
Серце билось сильно як ніколи
Чула дотиком його пісні,
А почуття всередині кололи
Холодною зимою наче навесні.
Відкритість, щирість і довіра
Між нами була чиста як вода,
Та полонила все буденність сіра
І залишилася без тебе я одна.