Вбравсь як на свята, нарядився світ.
Побілів наш сад, мов сусідський дід.
І кружляє цвіт -- білий і лапатий,
Хмарою пливе од воріт до хати.
Вітер, мов хлопчак, пелюстки ворушить.
Яблуні мовчать, як спасенні душі.
Пелюстки чи сніг в гудині загати?
Хтось по хмарі йде -- певно, Божа Мати...