Холодним сріблом падав дощ на землю,
Собі зізналась, що люблю,
І впала зброя з рук холодних,
Я білий прапор підійму.
Не битву я - війну програла,
В коханні правила свої,
Та не зламають силу сталі
Безжальні звуки слів твоїх.
Я не погляну в очі карі,
Що знищили сердечний мур,
Ви переможець, я схиляюсь,
Але ніколи не скажу: "Люблю".
І в безкінечному романі,
Не бачив світ ще Happy End,
Коли байдужість небом править,
І у пітьмі душа живе...