У кожної маленької дівчинки мусить бути надійне плече,
на яке вона, безборонна, зможе спиратися.
Що ніколи-ніколи не зрадить і не втече
при першій-ліпшій нагоді і не буде кидатися
в перші-ліпші обійми випадків. У дівчинки кожної
мусить буть неодмінно плече таке сильне-пресильне.от.
щоб її захищати, тендітну, коли можна й не можна і
від вітрів, незнайомців, від хвороб і від зайвих турбот.
щоб маленьку її леліяти в ніжності-вірності.
а вона тою ніжністю в сотні разів озветься.
Це все так необхідно і невідворотньо. Бо кожній дівчинці
треба пренеодмінно надійне плече і хоробре серце.
це неймовірно! талановито, ніжно-преніжно і так мені близько і за думками, і за манерою, і за ритмікою! я вражена! щаслива сьогодні відкрити для себе Вашу творчість і отримати таке величезне задоволення! успіхів Вам і сонця!
кохананірвана відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00