Щоб цвіла, як ружа,
Щоби знайшла мужа,
Щоби він тебе любив,
Щоби на руках носив.
Возив тебе в “Мерседесі”
Купив дачу десь в Одесі.
Щоби був моторний
На кухні проворний
Варив пироги й борщі
Щоби не спав у ночі,
Щоби прав і прибирав
Тещу “мамо” називав.
Порався в городі,
Вбирався по моді,
Щоби був красивий
Стрункий,чорнобривий.
На бік не ходив,
Люльки не курив.
Щоби на клич,- “фас”
Прибіг той же час,
Щоби Тебе слухав
Горілки не нюхав
На дивані не лежав
Телевізор не включав,
Щоб приносив гроші,
Не мізер, - хороші,
Тобі віддавав ,
Собі не лишав.
Щоби не сварився
На Тебе молився.
Щоб жили ви довго
Щасливо й багато,
Щоби в вашім домі
Завжди було свято!
Ідеальний чоловік
До таких принад не звик!
Нам простішого би треба:
Щоб не нісся аж до неба,
Щоб на жінку не молився,
А до неї прихилився,
Щоб дивились в один бік,
Чоловік, як чоловік!
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Правильно. Значить мій вірш заставив задуматись прекрасну половину людства над тим, яким же має бути ідеальний чоловік. В моїй інтерпретації він не ідеальний, тай я не жінка, звідки ж мені знати ?
а чому б і ні правда дачу перенесла б десь на Карибське море і може над маркою машини подумала
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Коли писався цей вірш "Мерседес" і Одеса були досить престижними, тепер звісно ні. Та я думаю , що в мріях дійсно змінилися тільки марка машини і географія дачі. Наприклад "Феррарі" і Мальдіви, а решта, чому б ні ? Правда?