Любов не знає слова «Ні»
І не варто в цьому сумніватись
Ноти її не є сумні
Від неї тільки хочеться сміятись
Любов не знає слова «Мабуть»
Хоча й дорога її нелегка
Про це закохані всі знають
Терниста буде і важка
Любов не знає слів «Не знаю»
Впевнено іде у майбуття
І каже тільки «Я кохаю!»
Раз, і так на все життя
Любов не знає слів «Не хочу»
Вона є сповнена бажань
Не мовить «Я не можу»
І не задаватиме лишніх питань
Любов не знає слова «Забуття»
Її не можна забувати
Летить вона у небуття
Судилось вічністю ставати
Любов не знає слова «Відпусти»
Бо не є ярмом нікому
Її як нитку хочеться плести
Обом назавжди, не одному
Любов не знає слова «Сірість»
Вона вбиває сум і страх
Яскрава, як ота грайливість
Ти бачиш все в його очах
Любов не знає слова «Гордість»
Бо не вимагає вибачань
І не мучитиме твою совість
Їй не потрібно цих чекань
Любов не знає слова «Пустота»
Вона заповнює всю душу
Причиною цьому не красота
І не думки «Я мушу»
Любов не знає слова «Зрада»
Вона веде її у прірву
І не допоможе вже розрада
Каже серцю «На шматки розірву»
Любов лиш знає три прекрасні слова
Які мовлятиме щораз тобі
І не таємнича, а щира її мова
Напише їх поцілунком на губі