ПОХОЛОДАЛО.
СПІШАТЬ ДОДОМУ ПЕРЕХОЖІ,
А З НЕБА ПАДАЮТЬ ЛИСТКИ,
ДИВУЮСЯ: МИ ТАК З ТОБОЮ СХОЖІ...
ПТАХИ ЛЕТЯТЬ; ЛЕТЯТЬ ДУМКИ.
ВЖЕ ОСІНЬ.
НАСТАЛИ СІРІ ДНІ ПІД НЕБОМ САМОТИ.
ЩОРІЧНИЙ ЧАС ДЛЯ ПІДСУМКІВ ЖИТТЯ –
ВРАХУЮ ВСЕ, І ВСЕ БЕЗ МАРНОТИ,
БО ДО МИНУЛОГО ЗАГОСТРЕНЕ ЧУТТЯ.
ПОХОЛОДАЛО...
ЛИСТКИ, ПТАХИ І ПІДСУМКИ – ВСЕ ЗНОВУ.
Я ПРО МАЙБУТНЄ МРІЮ, ПРО ПОЛІТ,
ЩОБ НЕСМІЛИВО ЗАЗИРНУТИ ДО АЛЬБОМУ,
ДЕ ТИ І Я... ЧЕРЕЗ ДЕСЯТКИ ЛІТ...
16.10.07