Найцінніше для людини
Звичайно здоров’я,
А от , що іде за ним,
Як це не печально,
Більшість думає, що гроші
Статки і маєтки
Вілли, бари , ресторани,
Блондинки, брюнетки.
І горбатиться бідака
З шкіри вилізає,
Бо сусід більше від нього
Магазинів має.
А коли всього багато,
Треба "пантрувати",
Щоб не вкрали, -
Мур в шість метрів
Треба вгору гнати.
От й збудована “ тюрма ”
Крута, персональна,
Охорона на воротах,
Техніка сигнальна.
Виїжджаєш із “тюрми”
Лиш при охороні
У броньованій машині
Й тільки у колоні.
І за всі оті “удобства”
Вправно платиш сам
І хто, - зек ти ?, - чи на волі ?
Спитай себе там.
Та чи варто було так
Тяжко надриватись,
Щоб за мурами отими
Тепер всіх боятись?
Лиш родиннеє тепло
Справжню ціну має
І щасливий той в житті
Хто його пізнає!
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую. Гроші нікому не заважають. Тільки не треба їх ставити в край вугла . Не забувати , що є речі набагато цінніші за гроші, і не все за гроші купиш.Всього Вам доброго і в міру.