В принципі серед сотні підлих і ницих
Завжди знайдеться той, що проявить совість…
Дівчинка їде штурмом брати столицю,
Певна – під її штурмом ніхто не встоїть!
Дівчинка світлокоса і білолиця,
В серці у неї криця, в думках хороше,
В принципі, коли мрія дарує крильця,
Байдуже, що ніхто її не запрошує…
Дівчинка дуже впевнена і везуча,
А, і ще дуже вперта – напрочуд зручно,
Виявила в собі дивовижний ключик,
Двері в майбутнє відкрива власноручно.
Ключ в дверях не зламається, не зігнеться,
Дівчинка сильна, штурм у неї удасться,
В принципі, та столиця – ще та фортеця…
В принципі, «вдалий штурм» часом значить «щастя».
Дівчинка вірить в себе й свої ресурси,
Все в неї йде за планом і жодних збоїв,
В принципі, і столиця давно вже в курсі,
Впевненим можна здатися і без бою!
січень 2011р.
Такий впевнений вірш не може бути із нездійсненого
Ксенислава Крапка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Нуу, не виконаний задум, не досягнутий намір...
бо вірш писався впевнено і в потязі, десь перед тим, як на першій бруківчині коханого Львова усі на світі штурми усіх на світі інших міст втратили свою принадність...
А кохання не міняють на захоплення...