Щоби находився,
Скоро не женився,
А коли жонатий,
Щоби був багатий.
Жінка не кричала,
Люльку набивала,
Добре готувала,
Столи накривала,
Друзів частувала,
Весела стояла.
Тобі після "бодуна"
Наливала стаканА,
Було пиво й вобла,
А не в барі "шобла".
Щоб набої готувала,
Снасті на рибалку,
Готувала щоб підкормку,
Закуску ,баклашку.
Щоб будила на рибалку
Чи там на охоту
Задоволена була,
Злості, - ні на йоту.
Щоб "молилася " на тебе,
Акі на святого,
На такого "козака"
ВІчно молодого.
Як прийшов з охоти,
Взяла б кулі, шроти,
Завершив рибалку,
Взяла ніж, - не скалку.
Почистила рибу,
Не брала на дибу,
Не виймала кулака
До "під шофе" рибака.
Коли ж рано очі
Відкриєш пивочі,
Пред тобою Сонце
Очей засіяло
Яке б тебе , дурню,
До життя вертало.
В яких прочитав би,
Що ти баламут
І радуйся , нензо,
Що погляд , - не кнут
На тебе зійшов,
Щоб ти чмо безроге
До тями прийшов,
Щоб ти зрозумів,
Що в житті знайшов.
Тому сиди тихо,
Не накликай лихо
Легко дуй в дві дирки
І бережи нирки !