Добре, як добрі сусіди
Не страшні тоді нам біди
Більше сусід, як рідня,
Бо здибаємось щодня.
Треба солі чи олії,
Чи обговорить події,
Що відбулися недавно...
Переходять вони плавно
У тривалі посиденьки,
Бо хтось спік вже солоденьке :
" А може поп'ємо чаю ?
Я сьогодні пригощаю !"
Газди йдуть на перекур,
Після різних процедур,
Чи там цвях в стіну забити,
Місце шафи замінити
У кімнаті на нове
І замітьте без "лаве".
Чи хвороба там приміром...
Враз життєвим еліксиром
Без рецепту в один день
Вилікують, як кремень,
Міцно станеш на своїх, -
Лікар би не допоміг.
Чи пораду мудру дати,
То в Інтернет заглядати
Я скажу вам не резон,
Навіщо вам той полон
Різношерстної реклами
Порозкиньте ви мозгами,
Вірне рішення знайдеться
І питання утрясеться.
З сусідом плече в плече,
Бо життя разом тече !