Присвячується моєму колезі по роботі Петру Майстрову, у якого цим літом був ювілей - 50 років.
Петро Майстров, Петро Майстров cвій ювілей справляє
Півсотні зим, півсотні літ душа його стрічає!
Вельмишановний пан Майстров, вітаєм, любий друже!
Нехай щастить як і завжди, нехай ще краще буде!
Бажаємо й надалі ми чудову форму мати,
Та гумору шаленого ніколи не втрачати,
Хай посмішка твоя усіх нас зігріває,
А пісня щира та жива частіше хай лунає!
Кохання побажаєм знов, любові до нестями,
Гурман, естет і жизнєлюб, щоб смак життя не втратив!
Родина хай росте твоя, щоб проросло насіння,
Хай доля сипле ще сповна здоров’я та весілля!
Долярів, гривень закрома щоб повнились щоденно,
Хоч кажуть, щастя не в грошах, життя ж без них буденне!
Талановитого Петра хай балує ще доля,
І не жаліє хай добра і щастя і любові!