Обжираються усі,
і дорослі і малі.
Як подивишся на право,
там вже зайві кілограми,
ну, а глянеш, як ліворуч,
цилюліт вже зовсім поруч.
Йде примножування мас,
Вже з'явився новий клас!
Розростаються їх дупи,
мов сміттєві всюди купи.
ХХLі зараз в моді,
і у владі, і в народі.
Чіпси, снікерс, кока-кола,
і життя вже є чудове,
а Біг-Маг, ще як узяти,
можна просто кайфувати.
Не життя в нас є,а мрія,
із смаком вяленого змія.
Залилися жиром очі,
вуглеводам шлях щоночі.
У думках сидять котлети,
заплели в свої тенета.
Все! Пора на кухню йти,
бо без мене, поїдять скоти!
Это же психологическая зависимость. Скорее, болезнь. У каждого - своя.
Кто-то курит. Кто-то пьёт. Кто-то ест. Кто-то любит ... Кто-то - всё вместе. Просто жалко. Но не смешно.
Jazzman відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Возможно, но многие и не пытаются с этим бороться, а продолжають дальше. Таких не жаль